Blogg

Unngå svinn – bli en helt på kjøkkenet

Som sertifisert miljøfyrtårn har Gløde plikt på seg til å ha fokus på å produsere mindre restavfall og øke sorteringsgraden. På Gløde produseres det daglig mat i vår cateringavdeling. Vi har spurt vår kokk og leder for kjøkkenet, Marion, om hva hun og kjøkkenet gjør for å redusere matsvinn, og hvilke tips hun kan gi oss for å redusere matsvinn fra eget kjøkken. 

jente-programmerer-data
Strilen
Image by Daniel Reche from Pixabay
Image by Gerd Altmann from Pixabay
Image by StockSnap from Pixabay
glodebod
Gløde AS
#følgopp
illustrasjon av fjell
vaffler og kaffe
glad jente som hopper
Bakketopper
masks-persona-duality-polarity-827731
nefa
glodegjenbruk
Gløde Karriereveiledning Karriereverktøy
Treavdeling Gløde Mestring
Gløde Miljøarbeid
Gløde As
Avklaring Yrkesveiledning Gløde AFT Språkopplæring ArbeidsinkluderingGløde
Gløde As