LEDIGE STILLINGAR

Arbeidsleder – Kokk (80%)

Er du en kokk med stort hjerte for inkludering i arbeidslivet? Da kan du søke jobb som arbeidsleder i en 80% stilling hos oss.

Formål

Arbeidsleder skal sikre riktig kvalitet, være en tydelig rollemodell og legge til rette for trening og mestring av karriereferdigheter.

Gløde Catering

Vi kan tilby deg

  • et godt arbeidsmiljø der du blir en del av et større samfunnsoppdrag.
  • et høyt faglig nivå og videreutvikling innen fagområdet.
  • gode betingelser på pensjon, forsikring og lønn.
  • varierte arbeidsoppgaver.

Du vil inngå i et miljø sammen med andre kokker og kantinemedarbeidere. Du får ta del i et fagmiljø som ønsker å levere god kvalitet og som stadig utvikler sitt matfaglige konsept.

Vi har daglig drift av personalkantine på Frekhaug, og vi drifter kantinen i Helsehuset i Knarvik. I tillegg leverer vi catering til store og små arrangement, både til bedrifter og privatpersoner, i ukedager og i helger.

Ditt arbeidssted vil i hovedsak være kantinen på Frekhaug.

Arbeidsoppgaver

  • Delta aktivt i den daglige produksjonen i vår kantine/catering, der den daglige lunsjproduksjon er en viktig del at jobben ved siden av catering til større arrangement, både på huset og for levering. Dette gjøres i tett samarbeid med de øvrige medarbeiderne.
  • Planlegging og innkjøp av nødvendige råvarer og ingredienser.
  • Veiledning, oppfølging og tilrettelegging for arbeidssøkere og VTA-ansatte.
  • Oppfølging av skoleelever og lærekandidater.
  • Legge til rette for gode og relevante arbeidsoppgaver for våre arbeidssøkere og øvrige ansatte, der fokus på tilbakeføring til ordinært arbeid skal stå sentralt.
  • Digital loggføring og skriving av rapporter til våre oppdragsgivere (NAV/kommune/videregående skole).
  • Bidra til produkt-, meny- og konseptutvikling.
  • Bidra til faglig og personlig utvikling i h.h.t. læreplaner og utviklingsplaner.
  • Bidra til å tilfredsstille krav til HCCAP og IK-mat system.
  • Det må påventes noe arbeid i helger mot helgetillegg.

Kompetanse

  • Fagbrev kokk
  • God norsk skriftlig og muntlig formuleringsevne.
  • Beherske data som arbeidsverktøy, og ha gode digitale ferdigheter.
  • Veiledningsevne og erfaring, gjerne pedagogikk.
  • Kjennskap til markedsføring/salg.

Personlige egenskaper

  • Du liker å levere god kvalitet.
  • Du jobber systematisk og målrettet, er ryddig og nøyaktig.
  • Du er fleksibel og løsningsorientert.
  • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Du må ha stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Det er viktig at du liker å jobbe sammen med mennesker, at du skaper arbeidsglede og teamfølelse og at du er en god motivator.
  • Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Gode samarbeidsevner og tålmodighet er helt avgjørende for å lykkes.
  • Erfaring fra restaurant og /eller hotell
  • Du beholder roen når det trengs.

Det er krav til politiattest for stillingen.

Lønn etter kvalifikasjoner.

Søknadsfrist: Innen 2. januar 2023 

For spørsmål om stillingen:

Gry Takle, avdelingsleder. Tlf. 450 16 218, e-post: gry.takle@glode.no

Marion Dale, kokk/faglig leder. Tlf. 960 98 501, e-post: marion.Louise.dale@glode.no