Gløde
  • Kontakt oss
  • Gløde
    • Om Gløde
      • Bedriftsfilosofi
      • Kompetansen vår
      • Kvalitets- og miljøpolitikk
      • Organisasjonen
      • Tilsette
    • Ledige stillinger
    • Dokumentsenter
  • Tiltak
    • AFT
    • Gløde Programmering
    • VTA
    • Tilrettelagt fagopplæring
    • Digital ressursbank
      • Jobb og utdanning
      • Karriereveiledning
      • CV og søkand
    • Arbeidsgivar
      • Rekruttering
      • Inkluderande bedrift
      • Inkluderande kommune
    • Brukarundersøking
    • Klagemoglegheit
    • Praksisarenaer
      • Logistikk og service
        • Kanting / Catering
        • Logistikk- og transport
        • Vaktmesterteneste
      • Gard- og produksjon
      • Andre arbeidsområde
        • Miljøarbeid
  • Vi tilbyr
    • Nettbutikk
    • Gløde data
    • Sikker sletting
    • Catering
      • Julemeny
      • Minnestund
      • Utleige av lokaler
      • Lunsj på hjul
    • Kantine RNH
    • Glødebutikken
      • Glødepluggar og ved
    • Budbil – Glødeekspressen
  • Gavekasser
    • Lokale firmagåver
  • Gløde Programmering
  • Bloggen vår
  • Click to open the search input field Click to open the search input field Søk
  • Menu Menu
  • Link to Facebook
  • Link to LinkedIn
  • Link to Instagram
  • Om Gløde Catering
  • Julemeny
  • Kaldmat
  • Varmmat
  • Supper
  • Buffet
  • Kaker
  • Kafé Helsehuset

Buffé

Priser gjelder catering / i våre lokaler

Gå til bestillingsskjema

Bestillingsfrist: Vær ute i god tid. Minimum 48 timer.

Minimum 20 personar for bestilling helg.

  • Koldtbord
    kr. 458,- / 504,- per pers.
    Svinestek og surkål, reker og majones, frisk salat, spekeskinke og husets potetsalat, røkt ørret og eggerøre, roastbiff, remulade, sprøløk og sylteagurk, kyllingbryst og husets waldorfsalat, skinke og husets italienske salat, dressing, brød og smør.

    (Allergener: G, Hv, So, Se, Sk, F, E, N, Sel, La, SeF)

  • Taco
    kr. 335,- / 369,- per pers.
    Salat, mangosalat, paprika, mais, agurk, ananas, rødløk, chili, tomat, kidneybønner, nachochips, lefser, taco skjell, guacamole, rømme, husets salsa, krydret tacokjøttdeig, marinert kylling.

    (Allergener: G, Hv, So, Se, Sk, F, E ,N, Sel, La, SeF)

  • Tapas
    kr. 489,- / 518,- per pers.
    Marinerte kyllingklubber, kjøttboller i tomatsaus, marinerte scampi, bacondadler, reker m/skall og majones, lefseruller med spekeskinke og kremost, spekemat, frisk salat, pastasalat, saltbakte småpoteter, chili mangomajones, hvitløksmajones, marinert tapasmix (oliven etc.), husets Focaccia med fetaost og soltørket tomat.

    (Allergener: G,Hv, So, Se, Sk, F, E ,N, Sel, La, Su, SeF)

Merking Allergener: Hv- Hvete- R-Rug, Ha- Havre, La-Laktose, G-Gluten(type), Se- Sennep, Sel- Selleri, Su- Sulfitt, E-Egg, Lu- Lupin, F-Fisk, Sk-Skalldyr, N-Nøtter(type), So-Soya, SeF-Sesamfrø, B- Bløtdyr
Brød kan inneholde andre typer korn, ta kontakt så har vi allergen liste direkte knyttet til brødene

Bestill Buffet

Gløde AS

Org nr: 928 131 157

Adresse

PB 97,
5906 Frekhaug

Kontakt

Telefon: +47 56 17 58 00
E-post: post@glode.no

Våre Lokasjonar

Frekhaug og Mjåtveit

Webdesign og branding: Snitt Reklamebyrå | Foto: Francisco Photography | Personvernerklæring
Scroll to top Scroll to top Scroll to top